mandag 20. april 2009

01.11 igjen! Hulahei eg er vaken!

Kva er dette for slags tull? Nettene skal vel brukast til soving har eg vorte opplært til....Kva slag opplæring er det eg har med meg ? Funkar i alle fall ikkje



her ....Hulahei! Eg er vaken! Eg er aldeles fullstendig klar over at no skulle eg vore under den fantastiske dundyna med for denne veka blålig krepptrekk på.....men eg er ikkje der...nei for eg er her...her påkjøkkenet med mitt rosa lille vidunder som eg kjøpte for ei tid tilbake.


Eg har til og med rota meg til å røykt under ventilatoren på kjøkkenet no midt på svarte natta.....er greitt for skummelt å gå ut. Det er ulovleg det! Å herrens fred! Eg sit her i svarte natta , skulle sove , men er rett og slett ulydig og driv med ulovlege ting.....Godt det er meg sjølv som er både den lovgjevande, den dømmande og den utøvande makt......Blir nok ikkje rare straffa...Kanskje straffa rett og slett er her ....kanskje det er difor eg ikkje får sova...??? Nei no vasar eg godt.




I kveld har eg sett på dei som har den 6.sans.....Hmf...Merksnodige saker...lurer dei oss med programmet sitt eller er rett og slett desse typane slik? Kven veit.

Kanskje dei kunne funne nøklane mine. Eg har mista hanka mi, med tre minnepennar og viktige nøklar...Ein ting er sikkert: Her i huset er dei ikkje. Du skulle ikkje vore ein av dei som tilfeldigvis har den 6.sans og kan fortelja meg kor dei er? Prøv då! Eg skal prøva sova att no, for 2.gong i kveld....tru om det blir tredje og?

Helsar forresten til dei giftesjuke høgtlesarane i Gjøvik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar