søndag 25. januar 2009

BLI MED BLI MED!!!






Palmahelga er det duka for revy på Fedje. Det er fleire gode grunnar til å ta seg ein tur ut i havet akkurat denne helga:

* Sjå revyen sjølvsagt. Mange gode figurar viser seg på scenen. Det er truleg råd for oss utanforsåande å forstå poenga. Dei er flinke å ha med ting som har vore i media, eller andre saker som me kan kjenna oss att i. Revyen og figurane der ute har hausta godord og pris på revyfestival for Vestlandet. Dessutan bur det bygdafolk der ute. Det er verdt turen for Kvemmingar berre for å sjå Are Kåle på scenen.

* Fedje er eit flott øysamfunn med nydeleg natur, jysla imøtekomande og gjestfrie folk og fleire overnattingshøve. Eg har leigd eit hus der ute i palmahelga. Huset har plass til 10 personar. Om du vil bli med så gje meg ein lyd.

* Sjå samfunnet som vart ramma av Serverforliset. No er det rydda og flott att, men du verden kor de såg ut! Me var der ute den aktuelle helga. Eine biletet her viser Tord som fangar olje i eit glas.

* Opplev Noreg ved vestlandskysten. Klimaet er fantastisk! Like fantastisk som folka der ute! Vill og sprudlande men samtidig koseleg og lun.

Ta turen då vel!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar