onsdag 29. juli 2009

Skal kjøpa....etter kvart..

Her er draumen....eg skal berre verta enno litt rikare fyrst. No har eg rett og slett kome til det punktet at eg har bestemt meg for å kjøpa lavvo. Det er sjølvsagt mange ulike typar. Eg har bestemt meg for ein som har tjukk og god bommulsduk....skikkeleg vasstett, einstangslavvo. Faktisk den som vart nr ein i testen som er gjort av naturmagasinet.Ser ut slik som denne på biletet, men har ei stang i midten. Ikkje mange kring heile.

Her er han. Tentipi lavvo. I tillegg skal eg ha meg feltseng...eit par tre stk , tørkestativ og

bålpanne til utebruk. Inne i lavvoen skal eg ha lavvoovn slik de ser på biletet her og botn.

Eg gler meg til å bruka han. Ja, kva skal ei halvgammal totla med ein slik tenkje du.....berre tenk det du, men eg skal ha han med meg på tur....Kan vera kor eg vil , kva årstid som helst.
Dessutan kan eg setja han opp i nærleiken av skulen og bruka han


slik at elevane får gleda av det,..... eg kan rett og slett flytta til øystese viss eg vil....kan bu der....eller eg kan ha han ved hytta rett og slett til å ha da triveleg i,...... eller utanfor huset mitt til å ha hyggelege samkomer eller....................

Sørlandet, Sverige, Finmark, Bømlo, Holmefjord, Sotra, i skogen eller kor eg vil, når eg vil. Kva du trur???? Vil du vera med på tur??

tirsdag 28. juli 2009

ALVORLEG LENGE SIDAN....

Eg har vore innom her og skrive litt....og no har eg tid i massevis..Ferie og greier.

Akkurat i dag regnar det ørlitegrann......vel for ..nnnte dag på rad.Har kjøpt meg nye raude støvlar...... Greit det for så vidt, men me blir ikkje brun av det. Greit det og for så vidt..me har vel strengt tatt ikkje behov får å gå rundt å vera gyllen heller....eigentleg ser me berre gamle ut.
Får meg til å tenkja på at her sit eg og eldast og skulle heller gjort noko heilt anna.....kva eg eigentleg skulle gjort og kvar eg skulle vore er enno berre i den vetle verda oppe i mitt eige hovud....vel det sviv meg at det vil vera ein og annan der ute som veit kva hjernen min er mest oppteken av....men for tida er det ganske så privat.
Ferie er fint det...men sikkert ikkje for dei som har tre veker med regn.......takka meg til å ha heile sommaren....no er eg no forresten kome i det moduset at det byrjar å verta trasig og eg har lyst å byrja jobba att.Slik er det alltid. Kvardagane er best folkens.
Elles så kjem eg attende med info om lavvo....interesserer meg for det no, men den typen eg vil ha er så dyr at eg rett og slett må venta litt. Her seddu er typen!


Gu kor eg gler meg...skal ha ovn og ....og....og... Men kjem altså back to it. No er det middagslaging her. Hei og hopp!